INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
31
maj

Peter Gabriel

Avicii Arena, Stockholm
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare A) 1595 kr
Bra Sittplats (Långsida Nedre) (Läktare B) 1295 kr
Bra Sittplats (Långsida Övre) (Läktare B) 1095 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 1095 kr
Sittplats (Läktare C) 895 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

PETER GABRIEL

i/o The Tour

ONSDAG, 2023-05-31 20:00
AVICII ARENA, STOCKHOLM

Peter Gabriel åker ut på en omfattande världturné med namnet ”i/o The Tour” och Sverige är en av destinationerna! På Avicii Arena får vi möjligheten att höra nytt material från det kommande albumet “i/o” tillsammans med hans klassiska hits och fansens favoriter från den stora musikskatten.

Gabriel blev känd som en av medlemmarna i den progressiva rockgruppen Genesis som han bildade under sin skolgång. Hans entusiastiska scenframträdande med gruppen bidrog till deras genombrott och att de därefter blev väldigt omtalade. Sedan han lämnade gruppen 1975 och startade sin solokarriär, har han släppt elva album, filmmusiken till Alan Parkers “Birdy” och flera livalbum. Hans breda musikaliska karriär har resulterat till att hans namn för alltid kommer att stå skriven i musikhistorien.

Det innebär att du inte vill missa konserten med den Grammy Awards-vinnaren Peter Gabriel – köp din biljett omedelbart.

Säkra din biljett till Peter Gabriel på Avicii Arena i Stockholm den 31 maj 2023!

Åldersgräns: 13+
VIKTIGT: Leverans av biljetter till denna konsert sker nära inpå konsertdatum.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Vid köp av sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.