INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
25
Apr

Post Malone

Avicii Arena, Stockholm
Ståplats 1495 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 1595 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare A) 1395 kr
Bra Sittplats (Långsida Nedre) (Läktare B) 1095 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 995 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

POST MALONE

Twelve Carat Tour

TISDAG, 2023-04-25 19:30
AVICII ARENA, STOCKHOLM

Efter den omtalade spelningen på Lollapalooza Stockholm i somras återvänder Post Malone till Sverige med sin turné Twelve Carat Tour. Det blir en festlig kväll med de största hitsen, ljuseffekter, pyro och en magiskt uppbyggd scen. Eftersom Post Malone alltid fyller arenor fulla kan vi räkna med att konserten den 25 april på Avicii Arena kommer få hela Stockholm att känna av den otroliga viben hans sound och lyrics förmedlar!

Detta innebär att du inte vill missa den GRAMMY-nominerade och 5x Diamant-certifierade Post Malone med sin konsert i Sverige!

Säkra din biljett till Post Malone på Avicii Arena i Stockholm den 25 april 2023.

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Vid köp av sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.