INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu! Framflyttat*
29
jul

Rammstein • Göteborg

Ullevi
Ståplats 1995 kr
Främre Ståplats (Feuer Zone) 2795 kr
Sittplats (Läktare) 1395 kr
Bra Sittplats (Läktare) 1595 kr
Bästa Sittplats (Läktare) 1795 kr
Bästa Sittplats (Ullevi Lounge) (Gäst Läktare) 1895 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

RAMMSTEIN

RAMMSTEIN – ULLEVI I GÖTEBORG

Nu händer det igen! Rammstein intar Sverige! Det megahårda Metalbandet från Tyskland slår till igen med konserter.
Med sin råa energi siktar de på en oförglömlig upplevelse och det är självklart att ni ska dit! Deras spelningar är spektakel som kittlar sinnena och driver publiken till vansinne!

Säkra din biljett till Rammstein den 29 juli 2022 på Ullevi i Göteborg!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.
Sittplats (Läktare) = Övre Långsida/Övre Kortsida
Bra Sittplats (Läktare) = Övre Långsida/Nedre Bakre Långsida
Bästa Sittplats (Läktare) = Nedre  Långsida
Singelplats = Vid köp av mer än 1 biljett så sitter man inte bredvid varandra
* Konserten är framflyttad till den 29 juli 2022. Biljetter med tidigare datum 31 juli 2020 och 30 juli 2021 är gällande.
COVID-19 information:
Smittskydds- och försiktighetsåtgärder kan komma att användas på evenemanget för att följa föreskrifter och allmänna råd från Folkhälsomyndigheten och lokala myndigheter på evenemangsdatumet. Eventuella åtgärder kan exempelvis ha vidtagits utifrån vad som gäller för evenemang som använder vaccinationsbevis samt vad som gäller för de som inte gör det.

Fler datum för samma evenemang

Evenemang Arena Datum Evenemang Arena Datum
Rammstein 2020 Rammstein • Göteborg (EXTRA KONSERT) Ullevi 2022-07-30 Biljetter Rammstein 2020 Rammstein • Göteborg (EXTRA KONSERT) Ullevi 30/07-2022