INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
09
nov

Ricky Gervais

Avicii Arena, Stockholm
Bakre Parkett (Sittplats) (Rad 52-55) 2295 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 2295 kr
Bra Sittplats (Långsida Övre) (Läktare B) 1795 kr
Sittplats (Läktare C) 1295 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

RICKY GERVAIS

Armageddon

TORSDAG, 2023-11-09 19:30
AVICII ARENA, STOCKHOLM

Ricky Gervais, den berömda komikern, skådespelaren och författaren adderar ytterligare datum till världsturnén Armageddon. Ett av de tillkomna humorshowerna är i Stockholm! Det innebär att det kommer bli väldigt sarkastiskt när han kommer med sin nya stand up-show, i och med att han är berömd för sina kontroversiella åsikter och skarpa, råa humor.

Missa inte upplevelsen i arenan när en av de främsta stand up-komikerna kommer till Sverige med sin humorshow!

Säkra din biljett till Ricky Gervais på Avicii Arena i Stockholm den 9 november 2023.

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.