INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
01
mar

Robbie Williams

Avicii Arena, Stockholm
Golden Circle (Främre Ståplats) 1695 kr
Ståplats 1295 kr
Bästa Sittplats (Främre Långsida) (Läktare A) 2195 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 1895 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare B) 1395 kr
Sittplats (Läktare C) 795 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

ROBBIE WILLIAMS

XXV Tour

ONSDAG, 2023-03-01 19:30
AVICII ARENA, STOCKHOLM

I samband med Robbie Williams släpp av albumet “XXV” får vi den glada nyheten att världsstjärnan kommer till Sverige för att inta scenen i Avicii Arena. Den efterlängtade konserten är en del av hans Europaturné med samma namn som det nyligen släppta albumet. Tillsammans med fansens närvaro i arenan kommer Robbie Williams att fira sina 25 år som soloartist. Hans imponerande karriär har gett honom flera prestigefyllda priser, en gedigen fanskara världen över och många är eniga om att han är en musikikon.

Detta innebär att du inte vill missa Robbie Williams konsert som innehåller hans största låtar och fansens favoriter från hans imponerande solokarriär!

Säkra din biljett till Robbie Williams på Avicii Arena i Stockholm den 1 mars 2023.

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Vid köp av sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.