Rea!

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu! framflyttat*
28
apr

Sabaton

Avicii Arena, Stockholm
Ståplats 995 kr 795 kr
Bästa Sittplats (Främre Långsida) (Läktare A) 695 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare B) 595 kr
Sittplats (Läktare C) 395 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

SABATON

The Tour To End All Tours

FREDAG, 2023-04-28 19:30
AVICII ARENA, STOCKHOLM

En arenaturné och och en svensk klubbturné har svetsats samman till en enda stor metal-smältdeg och idag kan vi gladeligen presentera SABATONS turné ”The Tour To End All Tours” – som den 28 april 2023 gör ett stopp i Stockholm där de spelar på Avicii Arena.

Med support från mongoliska The HU och finska heavy metal-veteranerna Lordi tar de sig an 26 städer i 17 länder. Den 28 april 2023 är det dags för bandets exklusiva Sverigenedslag under ”The Tour To End All Tours”-flagg.

Boka biljetterna omedelbart innan det är för sent!

Säkra din biljett till Sabaton på Avicii Arena i Stockholm den 28 april 2023!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Vid köp av sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.
*Konserten är framflyttad till den 28 april 2023. Biljetter med det ursprungliga konsertdatumet den 5 mars 2022 är gällande på det framflyttade datumet.