INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
04
maj

Sam Smith

Avicii Arena, Stockholm
Ståplats 1195 kr
Bra Sittplats (Långsida Nedre) (Läktare B) 1295 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 1195 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

SAM SMITH

GLORIA the tour

TORSDAG, 2023-05-04 19:30
AVICII ARENA, STOCKHOLM

Senaste gången Sam Smith uppträdde i Sverige var 5 år sedan i en slutsåld Globen under sin första arenaturné. Nästan fem år senare är det dags för ett kärt återseende i Avicii Arena och mycket tyder på att denna konsert bli minst lika mäktig som senaste gången. Den 4 maj 2023 kliver Sam Smith upp på scenen och framför singeln ”Unholy” bland många nya och befintliga favoriter på låtlistan. Under dem senaste åren har hen släppt låtar som är bländande, överdådiga, sofistikerade och oväntade. Hens fjärde album ”Gloria” släpps i januari 2023 och snart har vi möjligheten att under en arenaspelning uppleva var Sams kreativa sida befinner sig just nu!

Det innebär att du inte vill missa konserten med den Grammy, Oscar, Guiness Rekord-vinnaren Sam Smith – köp din biljett omedelbart.

Säkra din biljett till Sam Smith på Avicii Arena i Stockholm den 4 maj 2023!

Åldersgräns: 13+
VIKTIGT: Leverans av biljetter till denna konsert sker nära inpå konsertdatum.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Vid köp av sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.