INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
14
jun

Scorpions

Avicii Arena, Stockholm
Ståplats 1395 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare A) 1195 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare B) 1045 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 945 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

SCORPIONS

ROCK BELIEVER

Support: Hundermother

ONSDAG, 2023-06-14 19:30
AVICII ARENA, STOCKHOLM

Efter släppet av Scorpions nittonde studioalbum har bandet meddelat att 2023 är utvald till att bli ett år då gruppen drar ut på världsturnén ”Rock Believer” med ett stopp i Sverige! Konserten kommer även att gästas av de svenska rockfavoriterna Hundermother, som är aktuella med sitt femte album ”Black and Gold”.

Scorpions är ett av världens absolut största och bästsäljande hårdrocksband. Gruppen är mest känd för balladen ”Wind of Change” och powerballaden ”Still Loving You”. Till följd av alla hits har bandet mottagit oräkneliga priser och utmärkelser. Detta innebär att vi gör oss redo för en riktigt grym kväll fylld med rockallsång på Avicii Arena! Scorpions kommer, med hjälp av fansen, lyfta taket i arenan och göra kvällen den 14 juni 2023 värd att minnas för hela livet!

Säkra din biljett till Scorpions, med support av Thundermother, i Avicii Arena i Stockholm den 14 juni 2023.

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.