17
Okt

Shania Twain (Stockholm) (19:30)

Globen
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 695 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare B) 795 kr
Bra Sittplats (Läktare A) 945 kr
Parkett (Sittplats) 945 kr
Bra Parkett (Sittplats) 1195 kr
Bästa Parkett (Sittplats) 1395 kr

Efter 13 års uppehåll är Shania Twain äntligen tillbaka på turné för att backa upp sitt nya album ”Now”. Albumet släpptes hösten 2017 och det är hennes första album på 15 år! Turnén kommer att bjuda publiken på nya låtar blandat med Shanias klassiker som ”Man I Feel Like A Woman” och ”That Don’t Impress Me Much”.  Shania brukar kallas för countrypop-drottning, vilket är lätt att förstå eftersom hon har hela fem Grammys.

Nu kommer världsstjärnan äntligen till Sverige med en konsert i Stockholm och vi kan bara ana att det blir en konsert ni inte vill missa!

Säkra din biljett till Shania Twain på Globen i Stockholm den 17 Oktober 2018!

Bra Sittplats(Läktare A) = Vid köp av denna kategorin får kunden biljett på Långsida eller Kortsida på Läktare A.
INFO Biljett till detta evenemang säljs i andra-hand. Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.