17
Okt

Shania Twain

Globen
Bra Sittplats (Läktare B) 595 kr
Bra Sittplats (Läktare A) 895 kr
Bakre Parkett (Sittplats) 945 kr
Främre Parkett (Sittplats) 1095 kr

Efter 13 års uppehåll är Shania Twain äntligen tillbaka på turné för att backa upp sitt nya album ”Now”. Albumet släpptes hösten 2017 och det är hennes första album på 15 år! Turnén kommer att bjuda publiken på nya låtar blandat med Shanias klassiker som ”Man I Feel Like A Woman” och ”That Don’t Impress Me Much”.  Shania brukar kallas för countrypop-drottning, vilket är lätt att förstå eftersom hon har hela fem Grammys.

Nu kommer världsstjärnan äntligen till Sverige med en konsert i Stockholm och vi kan bara ana att det blir en konsert ni inte vill missa!

Säkra din biljett till Shania Twain på Globen i Stockholm den 17 Oktober 2018!

INFO Biljett till detta evenemang säljs i andra-hand. Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.
Bra Sittplats (Läktare A) = Långsida Läktare A/Kortsida Läktare A
Bra Sittplats (Läktare B) = Långsida Läktare B/Kortsida Läktare B