INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

OBS! KONSERTEN ÄR FRAMFLYTTAD TILL 29 APRIL 2022. ARENABYTE FRÅN CIRKUS TILL ANNEXET.
29
apr

Sparks (Annexet)

Annexet/Globen, Stockholm
Ståplats 845 kr
Parkett (Sittplats) 795 kr
Bra Parkett (Sittplats) 895 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

SPARKS

SPARKS – PÅ Annexet
OBS! ARENABYTE FRÅN CIRKUS TILL ANNEXET
Nya sittplatsbiljetter kommer att levereras via mail under hösten till de som köpt biljett till Cirkus.
Inget byte av ståplatsbiljetter.

Poprockslegenderna Sparks kommer från Los Angeles till Stockholm för att lyfta taket på Cirkus! Nu ska de upp på scenen igen och göra fansen tokiga. Något de lyckats med sedan de började sin karriär i 1967. Den erfarenheten garanterar en fantastisk föreställning med hög klass.

Missa inte att boka biljetterna innan de är slut!

Säkra din biljett till Sparks den 29 april 2022 i Stockholm.

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.
*Inför populära biljettsläpp kan ni förhandsboka biljetter hos oss. Tjänsten är till för er som inte har tid, väljer eller har möjlighet att stå i kö vid ordinarie biljettsläpp. BiljettNu har levererat samtliga förhandsköp sedan 1998. Vi vågar därför lova att ni får biljetter om ni förbokar.