INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

KÖP BILJETT NU!
20
okt

Sting • Stockholm

Avicii Arena
Främre Parkett (Sittplats) (Rad 6-10) 1895 kr
Mitten Parkett (Sittplats) 1595 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 1295 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare A) 1145 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare B) 1095 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 945 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

STING

My songs

TORSDAG, 20-10-2022 19:30 | AVICII ARENA, STOCKHOLM

Stings hyllade turné ”My songs” återvänder till Sverige för en andra konsert som denna gång blir av i Avicii Arena! Konserterna i denna omtalade turné är euforiska med hans mest älskade låtar, skrivna under den 17-faldiga Grammy Award-vinnarens lysande karriär både med The Police och som en av världens största soloartister. Vi förväntas höra låtar så som “Englishman In New York”, “Every Breath You Take” och “Message In A Bottle” ackompanjeras av en elektrisk rockensemble. Special Guest Joe Sumner kommer även att medverka på scen detta adderade datum i världsturnén.

Säkra din biljett till Sting på Avicii Arena i Stockholm den 20 oktober 2022!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift på 95 kr per ordertillfälle.