INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

KÖP BILJETT NU! FÖRKÖP*
27
sep

Sverige-Slovenien – Nations League

Nationalarenan, Friends Arena
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare 1) 1095 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare 1) 945 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare 2) 895 kr
Bästa Sittplats (Kortsida) (Läktare 1) 695 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare 2) 645 kr
Bra Sittplats (Kurva) (Läktare 1) 795 kr
Bra Sittplats (Kurva) (Läktare 2) 745 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

SVERIGE-SLOVENIEN

NATIONS LEAGUE

TISDAG, 2022-09-27 20:45
NATIONALARENAN, FRIENDS ARENA

Gruppspelet av Nations League 2022 har lottats och Sveriges herrlandslag hamnade i en spännande grupp med Norge, Serbien och Slovenien. Nations League kommer att genomföras i dubbelmöten hemma/borta under 2022 med start i juni månad och avgörande matcher i september.

Säkra din biljett till matchen när Sverige tar emot Slovenien på Friends Arena den 27 september 2022 kl. 20.45!

Ingen åldersgräns på arenan.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift på 95 kr per ordertillfälle.
*Inför populära biljettsläpp kan ni förhandsboka biljetter hos oss. Tjänsten är till för er som inte har tid, väljer eller har möjlighet att stå i kö vid ordinarie biljettsläpp. Biljett Nu har levererat samtliga förhandsköp sedan 1998. Vi vågar därför lova att ni får biljetter om ni förbokar.