INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
24
mar

Sverige vs Tjeckien – playoff-semifinal till VM

Friends Arena
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare 1) 1595 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare 1) 1295 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare 2) 1195 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare 3) 745 kr
Bästa Sittplats (Kortsida) (Läktare 1) 745 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare 2) 695 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare 3) 545 kr
Bra Sittplats (Kurva) (Läktare 1) 845 kr
Bra Sittplats (Kurva) (Läktare 2) 795 kr
Bra Sittplats (Kurva) (Läktare 3) 595 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Sverige vs Tjeckien – playoff-semifinal till VM

SEMIFINAL – PÅ NATIONSALARENAN, FRIENDS ARENA

Svenska herrlandslaget slutade tvåa bakom Spanien i sin VM-kvaltrupp och därmed fortsätter vägen till mästerskapet istället via ett nytt playoff-upplägg där två nationer måste slås ut i enkelmöten. Lottningen har visat att Sverige spelar mot Tjeckien i semifinalen som blir av på hemmaplan.

Säkra din biljett till matchen, Sverige mot Tjeckien den 24 mars 2022 med start kl. 20:45, på Friends Arena i Stockholm!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle.
*Inför populära biljettsläpp kan ni förhandsboka biljetter hos oss. Tjänsten är till för er som inte har tid, väljer eller har möjlighet att stå i kö vid ordinarie biljettsläpp. BiljettNu har levererat samtliga förhandsköp sedan 1998. Vi vågar därför lova att ni får biljetter om ni förbokar.
COVID-19 information:
Smittskydds- och försiktighetsåtgärder kan komma att användas på evenemanget för att följa föreskrifter och allmänna råd från Folkhälsomyndigheten och lokala myndigheter på evenemangsdatumet. Eventuella åtgärder kan exempelvis ha vidtagits utifrån vad som gäller för evenemang som använder vaccinationsbevis samt vad som gäller för de som inte gör det.