INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

OBS! SWEDEN ROCK FESTIVAL ÄR INSTÄLLD 2020. KÖPTA BILJETTER GÄLLER 2021, 9-12 JUNI.
09
jun

Sweden Rock Festival 2021

Sölvesborg
1-Dags Festivalpass (Onsdag 3 Juni) 1295 kr
1-Dags Festivalpass (Torsdag 4 Juni) 1695 kr
1-Dags Festivalpass (Fredag 5 Juni) 1695 kr
1-Dags Festivalpass (Lördag 6 Juni) 1795 kr
3-dagars Festivalpass (Torsdag-Lördag) 3295 kr
4-dagars Festivalpass (Onsdag-Lördag) 3695 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

SWEDEN ROCK FESTIVAL

SWEDEN ROCK FESTIVAL PÅ SÖLVESBORG

Sweden Rock Festival startades på 90-talet och är nu utan konkurrens Sveriges största rockfestival. Rockband från hela världen har genom åren kommit till festivalen så som Metallica, Iron Maiden och Black Sabbath för att nämna några. Många av besökarna kommer tillbaka varje år för att de tycker att festivalen framkallar en magisk stämning. Årets festival kommer med största säkerhet att bli mycket minnesvärd. Att notera är att biljetterna till förra årets festival såldes slut snabbare än något annat år.

Nya band har bestämt sig för att komma till festivalen, bland annat Guns N’ Roses.

Sweden Rock Festival 3-6 juni 2020 är inställd.
Sweden Rock Festival 9-12 juni 2021.
Obs! Köpta biljetter till Sweden Rock Festival 2020 gäller 2021. 

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns: 18 år (13 år med målsman)
*Inför populära biljettsläpp kan ni förhandsboka biljetter hos oss. Tjänsten är till för er som inte har tid, väljer eller har möjlighet att stå i kö vid ordinarie biljettsläpp. BiljettNu har levererat samtliga förhandsköp sedan 1998. Vi vågar därför lova att ni får biljetter om ni förbokar.
*1-dagsbiljetter släpps och skickas i början på 2020.