INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

OBS! SWEDEN ROCK FESTIVAL 2020 och 2021 ÄR INSTÄLLD. Köpta biljetter till Sweden Rock Festival 2020/2021 gäller för 2022, 8-11 JUNI.
08
jun

Sweden Rock Festival 2022

Sölvesborg
3-Dagars Festivalpass (Torsdag-Lördag) (9-11 Juni 2022) 4095 kr
4-Dagars Festivalpass (Onsdag-Lördag) (8-11 Juni 2022) 4295 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

SWEDEN ROCK FESTIVAL

SWEDEN ROCK FESTIVAL PÅ SÖLVESBORG

Sweden Rock Festival startades på 90-talet och är nu utan konkurrens Sveriges största rockfestival. Rockband från hela världen har genom åren kommit till festivalen så som Metallica, Iron Maiden och Black Sabbath för att nämna några. Många av besökarna kommer tillbaka varje år för att de tycker att festivalen framkallar en magisk stämning. Att notera är att biljetterna till förra årets festival såldes slut snabbare än något annat år. Årets festival kommer med största säkerhet att bli mycket minnesvärd, med bland annat Guns N’ Roses på scen.

Sweden Rock Festival 8-11 juni 2022.

Obs! Köpta biljetter till Sweden Rock Festival 2020/2021 gäller för 2022.
Kunden har möjlighet att byta dag för köpt 1-dagsbiljett, genom att kontakta kundtjänst, när spelschemat för respektive datum är bestämt.

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns: 18 år (13 år med målsman)
*Inför populära biljettsläpp kan ni förhandsboka biljetter hos oss. Tjänsten är till för er som inte har tid, väljer eller har möjlighet att stå i kö vid ordinarie biljettsläpp. BiljettNu har levererat samtliga förhandsköp sedan 1998. Vi vågar därför lova att ni får biljetter om ni förbokar.