INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu! förköp*
07
jun

Sweden Rock Festival 2023

Sölvesborg
4-Dagars Festivalpass (Onsdag-Lördag) (7-10 Juni) 4295 kr
3-Dagars Festivalpass (Torsdag-Lördag) (8-10 Juni) 3695 kr
1-Dags Festivalpass (Lördag - 10 Juni) 1995 kr
1-Dags Festivalpass (Fredag - 9 Juni) 1995 kr
1-Dags Festivalpass (Torsdag - 8 Juni) 1995 kr
1-Dags Festivalpass (Onsdag - 7 Juni) 1995 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

SWEDEN ROCK FESTIVAL

7-8-9-10 juni 2023, Sölvesborg

Sweden Rock Festival startades på 90-talet och är nu utan konkurrens Sveriges största rockfestival. Rockband från hela världen har genom åren kommit till festivalen så som Metallica, Iron Maiden och Black Sabbath för att nämna några. Många av besökarna kommer tillbaka varje år för att de tycker att festivalen framkallar en magisk stämning. Årets festival –  30:e upplagan av Sweden Rock Festival – kommer mest största säkerhet att bli mycket minnesvärd.

Upplev den oförglömliga stämningen på Sweden Rock Festival.

Säkra dina biljetter till Sweden Rock Festival 2023.

Åldersgräns: 18+ (i målsmans sällskap 13+)
* 1-Dags Festivalpass släpps och levereras senare. Vi erbjuder förköp på 1-Dags Festivalpass.
Inför populära biljettsläpp kan ni förköpa biljetter hos oss. Tjänsten är till för er som inte har tid, väljer eller har möjlighet att stå i kö vid ordinarie biljettsläpp. Biljett Nu har levererat samtliga förköp sedan 1998. Vi vågar därför lova att ni får biljetter om ni förköper.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.