INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett till The D!
29
apr

Tenacious D – The Spicy Meatball Tour

Hovet, STOCKHOLM
Ståplats 2295 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Sekt. A8) 2195 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Sekt. A24) 2095 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Sekt. A18) 1895 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Sekt. A15) 1795 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

TENACIOUS D

THE SPICY MEATBALL TOUR

MÅNDAG, 2024-04-29 19:30
HOVET, STOCKHOLM

Rockbandet Tenacious D, också känt som The D, tar med sin hyllade turné ”The Spicy Meatball Tour” till Sverige för en underbar konsert på Hovet i Stockholm!

Bandet Tenacious D, bestående av Jack Black och Kyle Gass, har hängivna fans över hela världen tack vare deras musikstil som är en blandning av olika sorters rock, som komisk rock och folk-rock. Musiken som de tar med sig till Sverige i sin turné är unik och deras oföränderliga humor gör deras spelning oförglömlig. Dessutom får vi under konserten höra live deras första helt nya låt på fem år, ”Video Games”, som numera är ett av bandets största hits. Deras musikskatt gör att de säljer ut konserter över hela världen med högt tryck på biljetterna. Nästa konsert att bli slutsåld i den expanderande turnén är den på Hovet!

Säkra dina biljetter till det legendariska rockbandet Tenacious D på Hovet i Stockholm den 29 april 2024.

Åldersgräns: 13+
Info om leverans: Biljetterna till detta evenemang överförs i en digital överföringstjänst framtagen för evenemanget och vald av arrangören. Din e-postadress ger dig tillgång till överförd(a) biljett(er). I entrén till Hovet visar du upp QR-kod från din mobiltelefon.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.