INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
08
mar

The 1975 – Still… At Their Very Best

Annexet, STOCKHOLM

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

THE 1975

Still… At Their Very Best

FREDAG, 2024-03-08 19:30
ANNEXET, STOCKHOLM

Det omtyckta bandet The 1975 kommer till Sverige i sin aktuella världsturné ”Still… At Their Very Best” för att inta Annexet i Stockholm och ge oss en show med en scenproduktion att häpna över! Med sin folkliga indie-stil charmar de lyssnarna och fyller arenor med fans från världens hörn. Biljetterna ger er inträde till en konsert med en setlist av låtarna ni håller varmt om hjärtat och som kommer att ge er en unik live-upplevelse. Denna kväll som The 1975 erbjuder vill ni inte missa och ni kommer sent att glömma den efter att ha upplevt stämningen i det gungiga, sjungande publikhavet.

Säkra din biljett till The 1975 på Annexet i Stockholm den 8 mars 2024!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.