INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

KÖP BILJETT NU!
23
apr

The Chainsmokers • Göteborg

Partille Arena

Lördag, kl. 19.30

Ståplats 1095 kr
Bästa Sittplats (Läktare) (Nedre Långsida) 995 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Nedre Kortsida) 895 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

THE CHAINSMOKERS

THE CHAINSMOKERS – PÅ PARTILLE ARENA I GÖTEBORG

The Chainsmokers fick deras genombrott 2014 med låten ”#Selfie”. Sedan dess har deras musik sammanlagt över 10 miljarder(!) streams, de har vunnit flera priser och har dedikerade fans över hela världen.

Under sina år som aktiva har de samarbetat med namn som Coldplay, Blink-182, Halsey, Kygo och Ty Dolla $ign. ”Something Just Like This” som de gjorde tillsammans med Coldplay slog rekord för flest visningar för en lyric-video på Youtube under en dag och har över 1,6 miljarder streams på Spotify. Deras samarbete med Halsey på låten ”Closer” blev deras första singel att nå en första plats på Billboard-listan. De har bland annat vunnit en Grammy med ”Don’t Let Me Down” i kategorin ”Best Dance Recording” och på American Music Awards vann de två år i rad i kategorin ”Favorite Electronic/Dance Music Artist”.

Säkra din biljett till The Chainsmokers på Partille Arena i Göteborg den 23 april 2022!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle.
Åldersgräns på arenan är 13 år.
COVID-19 information:
Smittskydds- och försiktighetsåtgärder kan komma att användas på evenemanget för att följa föreskrifter och allmänna råd från Folkhälsomyndigheten och lokala myndigheter på evenemangsdatumet. Eventuella åtgärder kan exempelvis ha vidtagits utifrån vad som gäller för evenemang som använder vaccinationsbevis samt vad som gäller för de som inte gör det.