INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp Biljett Nu!
10
okt

The Cure • Stockholm

Avicii Arena

Måndag, kl. 19.15

Golden Circle (Främre Ståplats) 1395 kr
Ståplats 945 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 1045 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare A) 995 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare A) 945 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare B) 795 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 695 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

THE CURE

THE CURE – ”CURE TOUR EURO 22″ – PÅ AVICII ARENA I STOCKHOLM

Efter en lång väntan har nu The Cure annonserat att de drar ut på en europaturné namnsatt till ”Cure Tour Euro 22″ med ett stopp på Avicii Arena.

Bandet har varit aktivt sedan 1976 då de revolutionerade inom rocken med sin nyskapande musikstil. Under deras tid i rampljuset har de varit stor bidragande faktor till rockens utveckling, släppt tretton album, sålt över 30 miljoner skivor, vunnit flertal priser och turnerat världen över med massiv publik. 2019 blev de invalda till Rock and Roll Hall of Fame och det rådet ingen tvivel på att The Cure är ett av världens mest inflytelserika band.

Säkra din biljett till The Cure på Avicii Arena i Stockholm den 10 oktober 2022 kl. 19.15!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle.
Åldersgräns på denna konsert: 13+.
COVID-19 information:
Smittskydds- och försiktighetsåtgärder kan komma att användas på evenemanget för att följa föreskrifter och allmänna råd från Folkhälsomyndigheten och lokala myndigheter på evenemangsdatumet. Eventuella åtgärder kan exempelvis ha vidtagits utifrån vad som gäller för evenemang som använder vaccinationsbevis samt vad som gäller för de som inte gör det.

Fler datum för samma evenemang

Evenemang Arena Datum Evenemang Arena Datum
The Cure 2022 The Cure • Göteborg Scandinavium 2022-10-13 Biljetter The Cure 2022 The Cure • Göteborg Scandinavium 13/10-2022