INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Många köper just nu!
06
mar

The Gaslight Anthem

Annexet, STOCKHOLM
Ståplats 795 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

THE GASLIGHT ANTHEM

ONSDAG, 2024-03-06 19:30
ANNEXET, STOCKHOLM

Rockbandet The Gaslight Anthem kommer till Sverige för en efterlängtad konsert på Annexet i Stockholm!

Under konserter får vi höra live deras nya album ”History Books” som är det första albumet de släpper på på nio år, efter att ha återförenats under 2022. Det nya albumet består av tio rörande låtar, vilka inkluderar de redan släppta singlarna ”History Books” gästad av ingen mindre än Bruce Springsteen, ”Little Fires” och ”Positive Charge”. Det schemalagda släppet av albumet är i oktober 2023, därmed kommer konserten att erbjuda gamla som alldeles nyskrivna låtar av bandet, vilket kommer att föra samman fansen i en förväntansfull stämning med låtarna som håller en varmt om hjärtat. Detta innebär att ni inte vill missa att uppleva The Gaslight Anthem live på scen.

Säkra din biljett till The Gaslight Anthem på Annexet i Stockholm den 6 mars 2024!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.