INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
10
mar

The Rose – Dawn to Dusk

Hovet, STOCKHOLM
Ståplats 995 kr
Bästa Sittplats (Läktare) (Långsida) 1195 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Långsida) 1095 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Kortsida) 995 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

THE ROSE

DAWN TO DUSK

SÖNDAG, 2024-03-10 19:30
HOVET, STOCKHOLM

I Sverige får vi chansen att uppleva en konsert med det sydkoreanska indierockbandet The Rose i Europaturnén ”Dawn To Dust”! Turnén genomförs till följd av deras andra album ”DUAL” som släpptes 22 september 2023.

Bandet The Rose bestående av de fyra medlemmarna Woosung, Dojoon, Jaehyeong och Hajoon har snabbt blivit världskända med en fanskara som ivrigt vill gå på konsert. Senaste gången bandet var i Sverige intog de scenen på Lollapalooza och möttes av jubel. Snart möter bandet sina fans med ny musik spelandes på scen.

Säkra dina biljetter till The Rose på Hovet i Stockholm den 10 mars 2024!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.