INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

KÖP DIN BILJETT NU!
04
jun

Whitesnake • Stockholm

Hovet

Lördag, kl. 19.30

Bra Sittplats (Läktare) (Kortsida) 895 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

WHITESNAKE

WHITESNAKE – PÅ HOVET

Nu brakar det loss! Whitesnake kommer till Sverige med två shower, en i Stockholm och en i Göteborg. Så nu äger pudelrocken Sverige under två kvällar!
Vem som än har sett eller hört deras musik vet att det kommer bli skratt och tårar så det räcker för en livstid! Plus Very Special Guests Europe!

Boka biljetterna omedelbart innan det är för sent!

Säkra din biljett till Whitesnake på Hovet i Stockholm den 4 juni 2022!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle.
Åldersgräns på arenan är 13 år.
COVID-19 information:
Smittskydds- och försiktighetsåtgärder kan komma att användas på evenemanget för att följa föreskrifter och allmänna råd från Folkhälsomyndigheten och lokala myndigheter på evenemangsdatumet. Eventuella åtgärder kan exempelvis ha vidtagits utifrån vad som gäller för evenemang som använder vaccinationsbevis samt vad som gäller för de som inte gör det.

Fler datum för samma evenemang

Evenemang Arena Datum Evenemang Arena Datum
whitesnake Whitesnake • Göteborg Partille Arena 2022-05-31 Biljetter whitesnake Whitesnake • Göteborg Partille Arena 31/05-2022