INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
02
jun

Wu-Tang Clan & Nas

Avicii Arena, Stockholm
Ståplats 1095 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 1295 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare A) 1095 kr
Bra Sittplats (Långsida Nedre) (Läktare B) 995 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 945 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

WU-TANG CLAN & NAS

NY State Of Mind Tour

FREDAG, 2023-06-02 19:30
AVICII ARENA, STOCKHOLM

Hiphop-ikonerna Wu-Tang Clan och Nas har meddelat att de i år drar ut på en gemensam turné med namnet ”NY State Of Mind Tour”, med en konsert i Sverige! Turnén är en efterföljare av deras slutsålda turné under föregående år. Att deras tidigare konserter har sålt slut tyder på att konserten i Avicii Arena i Stockholm kommer bli otroligt lyckad.

Köp biljetterna till Wu-Tang Clan som av många ansen vara den största hiphopgruppen genom tiderna och Nas som är en av hiphopshistoriens största namn!

Säkra din biljett till Wu-Tang Clan och Nas på Avicii Arena i Stockholm den 2 juni 2023!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Vid köp av sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.