INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

KÖP DIN BILJETT NU!
21
Nov

Zara Larsson (Stockholm)

Avicii Arena
Golden Circle (Främre Ståplats) 1395 kr
Ståplats 995 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 1095 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare A) 995 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare B) 845 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 745 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

ZARA LARSSON

ZARA LARSSON – I AVICII ARENA

Äntligen är det dags för vår egen popdrottning Zara Larsson att inta Nordens största scener. Under november och december 2021 åker hon ut på sin första arenaturné med totalt fem stopp i Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Gästar turnén gör ingen mindre än Einár och förartist är Jelassi på konserterna i Stockholm och Göteborg. I början av 2021 blev Zara Larsson ett av vårens hetaste namn när hon gjorde en kritikerrosad global livestream i samband med släppet av sitt tredje album ”Poster Girl”.

Boka biljetterna omedelbart innan det är för sent!

Säkra din biljett till Zara Larsson i Avicii Arena den 21 november 2021!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på ståplats och golden circle är 13år. ingen åldersgräns på sittplatser.

Fler datum för samma evenemang

Evenemang Arena Datum Evenemang Arena Datum
Zara Larsson (Göteborg) Scandinavium 2021-11-19 Biljetter Zara Larsson (Göteborg) Scandinavium 19/11-2021