INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

KÖP biljett nu!
fre
14
mar 2025
19:30

Valery Meladze

Annexet, STOCKHOLM
Främre Parkett (Sittplats)
2195 kr
Mitten Parkett (Sittplats)
1895 kr
Parkett (Sittplats)
1595 kr
Sittplats (Balkong)
1395 kr
Bakre Ståplats
1195 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

VALERY MELADZE

FREDAG, 2025-03-14 19:30
ANNEXET, STOCKHOLM

Valery Meladze kommer att uppträda på Annexet i Stockholm den 14 mars 2025 som en del av sin 30-årsjubileumsturné, för att fira tre decennier av fängslande publik!

Under konserten kommer fans få njuta av den unika röst och karisma som Valery Meladze har. På repertoaren står hits såsom ”How Beautiful You Are Today”, ”Sera” och ”I Can’t Do Without You”, vilka framkallar en känsla av nostalgi. Denna konsert i Stockholm erbjuder en sällsynt möjlighet att uppleva Meladzes ikoniska musik som har berört miljontals hjärtan.

Säkra din biljett till Valery Meladze på Annexet i Stockholm den 14 mars 2025!

Åldersgräns: 13+
VIKTIGT: Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser inom en kategori innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.