INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
fre
14
nov 2025
18:30

Parkway Drive – 20 Year Anniversary European Tour 2025

Hovet, STOCKHOLM
Ståplats
1095 kr
Bästa Sittplats (Läktare) (Långsida)
1295 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Långsida)
1195 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Kortsida)
1095 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

PARKWAY DRIVE

20 YEAR ANNIVERSARY EUROPEAN TOUR 2025
Special Guests: Thy Art Is Murder och The Amity Affliction

FREDAG, 2025-11-14 18:30
HOVET, STOCKHOLM

Parkway Drive åker ut på turnén ”20 Year Anniversary European Tour 2025” med två stopp i Sverige –  en konsert på Hovet i Stockholm och Scandinavium i Göteborg!

Det Australiensiska metalbandet firar 20 år med en storslagen Europaturné som blir den mest ambitiösa produktionen de hittills har gjort. Parkway Drive lovar en storslagen upplevelse när de står på scen och framför sina hits från åtta framgångsrika album. Thy Art Is Murder och The Amity Affliction deltar också, som special guests. Missa inte ett av årets största metalkonserter när Parkway Drive intar scenen i Sverige.

Säkra dina biljetter till Parkway Drive på Hovet i Stockholm den 14 november 2025.

Åldersgräns: 13 år, även i målsmans sällskap.
Viktigt: Det råder väskförbud på större evenemang enligt beslut från Polismyndigheten.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.

Fler datum för samma evenemang