5 Seconds of Summer

Biljett Nu säljer biljetter i första- och andrahand. Vid försäljning av andrahandsbiljetter är Biljett Nu inte primär biljettleverantör. Priserna kan i sådana fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset. Information om detta finns på varje evenemangssida.​

Hyllade som den ”största nya rock akten i världen” av Rolling Stones, så är 5SOS det enda bandet i historien som har lyckats få in både sitt första och andra studioalbum på förstaplatsen på Billboard-listan. 5SOSs självbetitlade debutalbum har sålt mer än tre miljoner enheter i världen, med över en och en halv miljon album och över fyra och en halv miljoner singlar sålda bara i USA.

Uppföljaralbumet ”Sounds Good Feels Good” debuterade på förstaplats i över 12 länder, bland annat USA, Storbritannien och Australien. Första singeln från albumet ”She’s Kinda Hot” toppade iTuneslistan i 44 länder samtidigt.

Bandet har förutom listframgångar också vunnit massvis med priser – bland annat en American Music Awards, en People’s Choice Award, en iHeartRadio Music Award, fem stycken MTV European Music Awards, två ARIA Awards och en MTV Video Music Awards.