Andrea Boccelli

Andrea Bocelli

Biljett Nu säljer biljetter i första- och andrahand. Vid försäljning av andrahandsbiljetter är Biljett Nu inte primär biljettleverantör. Priserna kan i sådana fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset. Information om detta finns på varje evenemangssida.​

Andrea Bocelli, som även är känd som ”den fjärde tenoren”, har fått lovord från praktiskt taget alla som har korsat hans väg.

Trots att han förlorade synen blott 12 år gammal, till följd av medfödd glaukom, så hade han redan hunnit lära sig spela piano och flöjt och gör det än idag. Mest känd är han dock för sin gudagåva till röst, en tenor-stämma utan motstycke i världen. Det stora genombrottet fick han på 90-talet efter en duett med Luciano Pavarotti och genom sin turné med den italienska världsstjärnan Zucchero.

En annan fjäder i hatten för Andrea är att hans album ”Romanza” från 1997, med sina 20 mijoner sålda exemplar, är det bäst säljande italienska albumet någonsin. Dessutom är han välkänd för sina duetter med bland andra Sarah Brightman, Eros Ramazzotti och Celine Dion.