Bryan Adams

Bryan Adams

Biljett Nu säljer biljetter i första- och andrahand. Vid försäljning av andrahandsbiljetter är Biljett Nu inte primär biljettleverantör. Priserna kan i sådana fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset. Information om detta finns på varje evenemangs sida.​

Bryan Adams, en av världens största artister. Han rankas nummer trettioåtta på ”Billboard 100’s” lista över de mest inflytelserika musikerna genom tiderna. Med mer priser och utmärkelser än vad som går att räkna har han sedan 80-talet välsignat hela världen med sin underbart mustiga och raspiga röst som stått för några riktiga klassiker som ”Summmer of 69” och ”Everything I do, I do it for you”. Hans musik är mer än hushållsnamn, de är en internationell kulturell självklarhet.

Inte nog med att musikern är en legend på scenen. Han är dessutom en väldigt aktiv förespråkare för mänskliga rättigheter till utbildning världen runt och hela hans karriär har visat att han är beredd att fysiskt ta sig till utsatta platser för att belysa deras behov och ge dem finansiellt stöd. Bryan Adams står dessutom upp för djurens rättigheter, då han bland annat stoppat tjuvjägare som jagat valar, genom att fysiskt ställa sig i vägen för dem.

När Adams står på scenen så är det omöjligt att inte lyssna, hans röst fångar ens själ och texterna får en att resonera på så känslomässiga djup att man får hopp om kärlek och fred igen. Artistens musik är bokstavligt talat en källa för allt som är bra med mänskligheten och han är en av de odödliga hjältarna som vi hoppas aldrig slutar ge världen mer av sig själv och sin musik.