Håkan Hellström

Håkan Hellström

Biljett Nu säljer biljetter i första- och andrahand. Vid försäljning av andrahandsbiljetter är Biljett Nu inte primär biljettleverantör. Priserna kan i sådana fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset. Information om detta finns på varje evenemangs sida.​

Håkan Hellström, en av Sveriges största namn inom musiken. Artistens folkliga stil och starkt känslosamma texter och atmosfär har funnits sedan år 2000 och de värmer hjärtat än idag. Göteborgaren har bland annat vunnit olika kategorier av Grammis och Rockbjörnen, men även priset ”Årets Göteborgare” och andra priser i sin karriär. Sångaren började sin karriär i grupperna ”Broder Daniel” och ”Honey is Cool” innan han slog sig in på banan som soloartist och vann svenska folkets hjärtan.

Det finns två saker som verkligen särskiljer musikern från andra, den ena är hans fantastiskt unika röst och hur han använder den, den andra är hans framträdanden live. Med energi och pondus skapar han en atmosfär av starka känslor och ingen kan undvika att dras med i. När Håkan Hellström håller konsert vet man att det kommer bli musikfest. Därför är det tusentals människor som brottas för att få tag i en biljett varje gång han ska spela.

Trots musikerns kändisstatus är det många kritiker som säger att han sjunger falskt. Något som argumenterats flitigt. Den andra sidan av argumentet är att han sjunger inte falskt utan hans röst är bara bräcklig och han pressar den till sina gränser, vilket ger den gälla tonarten han sjunger i. Musikvärlden är full av unika och fantastiska röster, Hellströms är en av dem. Ett argument kan göras för att den unika kvalitén har varit en av anledningarna till att han blivit så stor som han blivit.