John Mayer

Biljett Nu säljer biljetter i första- och andrahand. Vid försäljning av andrahandsbiljetter är Biljett Nu inte primär biljettleverantör. Priserna kan i sådana fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset. Information om detta finns på varje evenemangs sida.​

John Mayer är den sällsynta klassiska legenden trots sin unga ålder jämfört med stjärnorna som blev berömda på 60, 70 och 80-talet. Bland annat så spelar han musik med The Grateful Deads bandmedlemmar och han har jammat med legender som BB. King och Eric Clapton. Artisten har flera multi-platinum rankade album och vunnit så mycket priser att det nästan är löjligt. Det som verkar ligga musikern nära hjärtat är dock hans gitarrer, han har samarbetat med några av de största märkena så som ”Fender” och ”PRS Guitars”. Med massivt värdefulla gitarrer som han auktionerat bort och liknande har han donerat stora mängder pengar med hjälp av bland annat Amnesty International.

Med så mycket musik i luften så vet man att John Mayer har en stark kreativ ådra och det är något som alltid syns i intervjuer. Det är en stark passion som lyser genom allt och färgar hela hans liv. Det är en fokus som artistens fans känner av och är till stor del varför han har blivit ett sådant stjärnskott att trots sin relativt smala nisch av musik. Folk uppskattar genuina människor och denna musikern har definitivt den kvalitén.

Det är något som syns på scen också. När John Mayer spelar live så är det som om han är i någon form av trans, som sprider sig genom publiken, det är som en spirituell upplevelse att se artisten spela live.