Laleh

Laleh 2023

Biljett Nu säljer biljetter i första- och andrahand. Vid försäljning av andrahandsbiljetter är Biljett Nu inte primär biljettleverantör. Priserna kan i sådana fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset. Information om detta finns på varje evenemangs sida.​

Laleh, en av Sveriges idag största stjärnor med miljontals album sålda och så många priser att de förmodligen behöver sitt eget rum för att få plats. Inte nog med att artisten vinner priser, hon har dessutom slagit flera topplisterekord som innefattar mängden låtar på topplistan samtidigt, så musikern gör inte bara en hit här och där utan det är hela tiden.

Artisten spelar folkpop och folk som inte bara får alla som lyssnar att vilja sjunga med, hon berör folks själar med sin musik. Allt från texterna till rytmen och melodin samt hennes fantastiska och unika sångröst som sammanflätas till en näst intill religiös upplevelse för lyssnaren. Att se och höra hennes storslagna framträdanden på scen när hon spelar live är en fantastisk och oförglömlig upplevelse som alla tar med sig resten av livet, som en liten varm låga i sitt hjärta.

Med alla stora stjärnor där ute idag är det en självklarhet att Laleh skulle bli en av dem med det enorma hjärtat och hennes intelligens. Det sägs att att hon lärde sig svenska på endast elva dagar efter att hon flydde från Iran när hon var barn. Det säger sig självt att oavsett vad hon valde skulle hon bli en av de stora namnen i sin karriär.