Miriam Bryant

Miriam Bryant 2020

Biljett Nu säljer biljetter i första- och andrahand. Vid försäljning av andrahandsbiljetter är Biljett Nu inte primär biljettleverantör. Priserna kan i sådana fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset. Information om detta finns på varje evenemangssida.​

Miriam Bryant, en av Sveriges stora stjärnskott. med fantastiskt unik röst och känslosamma texter har musikern krupit in i våra hjärtan och är där för att stanna. Influerad av sin fars brittiska musikarv och sin mors finska melankoli testade Miriam Bryant att en helg i november 2011 skriva låtar tillsammans med sin barndomsvän Victor Rådström, som är producent och låtskrivare. Det ledde till ett genombrott som hördes i solsystemet brevid vårt också.

År 2015 var artisten en av de medverkande artisterna i TV-programmet Så mycket bättre på TV4. Samma år blev hon utsedd till ”Årets göteborgare”. Under 2016 erövrade Bryant platserna ett, två och tre på Svensktoppen. Detta var något som aldrig inträffat i listans hela historia innan dess. Dessutom vann musikern samma år två Rockbjörnar för låten ”Ett Sista Glas”.

Under 2019 blev Miriam Bryant dessutom en av programledarna för Musikhjälpen. Utöver det så är musikern flitig med livespelningar och turnéer varje år, med konserter som får folk att skratta, gråta och dansa, ibland alla tre samtidigt, och självklart sjunger alla med som hypnotiserade av denne fantastiske artistens framträdande.