Pet Shop Boys

pet_shop_boys

Biljett Nu säljer biljetter i första- och andrahand. Vid försäljning av andrahandsbiljetter är Biljett Nu inte primär biljettleverantör. Priserna kan i sådana fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset. Information om detta finns på varje evenemangs sida.​

Pet Shop Boys, den största brittiska duon genom tiderna. med över 40 singlar på brittiska top 30-listan, ”UK Singles Chart” och av dem är 22 stycken på topp 10. Det är extremt sannolikt att även om man inte känner igen bandets namn så känner man igen musiken. Låtar som ”Go West” och ”Always on my mind” har blivit legendariska världen över och är ikoniska för brittisk pop. De två musikerna har vunnit ”The Brit Award” tre gånger och varit nominerade för 6 Grammys genom åren.

Duons stil är väldigt melodisk och har en skön flödande energi som får en att ryckas med innan man inser det. Med mycket elektriska instrument och specialeffekter på sina röster har det blivit näst intill omöjligt för andra att göra liknande musik, vilket har gett dem när a nog monopol i sin genre. Pet Shop Boys har funnits sedan början på 80-talet men bandets musik är tidlös och deras fans blir bara fler och fler för varje år. Det syns klart och tydligt på hur snabbt biljetterna säljer slut till deras spelningar. När de är ute och spelar live så har de oftast en enorm scenproduktion som slår all besökare med häpnad. Definitivt något att skriva på sin Bucket List.