Tomas Ledin

Tomas Ledin

Biljett Nu säljer biljetter i första- och andrahand. Vid försäljning av andrahandsbiljetter är Biljett Nu inte primär biljettleverantör. Priserna kan i sådana fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset. Information om detta finns på varje evenemangssida.​

Tomas Ledin är utan tvekan en av Sveriges mest kända och folkkära artister som sedan han började professionellt med musiken på tidigt 70-tal trollbundit publiken med klassiker som ”Inatt är jag din”, ”Just Nu”, ”Sensuella Isabella”, ”Sommaren är kort” och ”Snart tystnar musiken”.

Han har genom sin karriär gjort massvis av bejublade turnéer och framträdanden, bland annat så grundade han Rocktåget, en turné bestående av kända pop och rock-artister som turnerar landet rund med tåg. Dessutom så var han också en av körsångarna under ABBAs världsturné.

Han deltog, och vann Melodifestivalen 1980 med låten ”Just nu” och fick representera Sverige i Eurovision Song Contest i Haag samma år. Förutom det så har han satt upp ett antal krogshower och även medverkat i andra säsongen av succéprogrammet ”Så mycket bättre” i TV4.