Trevor Noah

Biljett Nu säljer biljetter i första- och andrahand. Vid försäljning av andrahandsbiljetter är Biljett Nu inte primär biljettleverantör. Priserna kan i sådana fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset. Information om detta finns på varje evenemangs sida.​

Trevor Noah, värd för The Daily Show och en av de största komikerna i branschen. Född och uppvuxen i Johannesburg i Sydafrika under svåra förhållanden, med låg livskvalité så såg han hur komiker kunde förbättra livet för andra och bestämde sig tidigt för att göra just det. Det har lett till en serie med priser och nomineringar lika lång som listan över lyckade projekt komikern har varit inblandad i, bland annat som en röst-skådespelare i Black Panther.

Trevor Noahs stil är väldigt samhällskritisk och jämställer alla syner och åsikter, då underhållaren anser att han själv är politiskt neutral och att han inte vill ta sidor så ger det honom förmågan att kritisera alla politiska synvinklar med samma skarpa komedi.
Med komikerns stil och vad som händer i världen har det bara blivit mer och mer relevant för att sätta händelser i perspektiv. Hans fans blir bara fler och fler på grund av detta. De vill höra något vettigt om vad som händer men som inte skrämmer dem, genom att följa The Daily Show får de en bra överblick samtidigt som lite positivitet kommer in i deras liv.

När Trevor Noah stå på scenen är det som att se en grekisk filosof kombinerad med den bästa humorn i världen. Med ett gott skratt och självkritiska skämt så relaterar han till publiken på en nivå som få klarar av, samtidigt som åskådarna får en tankeställare att ta med sig. Endast en underhållare i världsklass klarar av den balansgången.

Evenemang Arena Datum
Trevor Noah Trevor Noah – Off The Record Tour Hovet, STOCKHOLM 2024-06-15 19:30 Biljetter Trevor Noah Trevor Noah – Off The Record Tour Hovet, STOCKHOLM 15/06-2024 19:30