INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

köp biljett nu!
tor
24
apr 2025
19:00

Billie Eilish – Hit Me Hard And Soft: The Tour

Avicii Arena, STOCKHOLM
Bra Sittplats (Läktare A)
3195 kr
Bra Sittplats (Läktare B)
2795 kr
Sittplats (Läktare C)
2495 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

BILLIE EILISH

HIT ME HARD AND SOFT: THE TOUR

TORSDAG, 2025-04-24 19:00
AVICII ARENA, STOCKHOLM

Billie Eilish har släppt nyheten om att hennes kommande album ”Hit Me Hard and Soft” släpps den 17 maj 2024 och till följd av albumsläppet åker hon ut på en omfattande världsturné med två konserter i Sverige – den 23 och 24 april 2025 på Avicii Arena i Stockholm!

När konserterna drar igång kommer hela Stockholm känna av att en av världens största och mest aktuella artister står på scen med en förväntansfull publik och fans runt omkring. Under konserterna kommer att vi få höra både tidigare hits och de nya låtarna spelande live. Detta innebär att det kommer att vara en underbar konsertupplevelse.

Säkra din biljett till Billie Eilish på Avicii Arena i Stockholm den 24 april 2025!

Åldersgräns: 13+
Viktigt: Evenamnget har totalt väskförbud i enlighet med beslut från Polismyndigheten.
Info om leverans: Biljetterna till detta evenemang är helt digitala och levereras nära inpå evenemangsdagen i en överföringstjänst framtagen för evenemanget och vald av arrangören. Din e-postadress ger dig tillgång till överförd(a) biljett(er). I entrén till evenemanget visar du upp biljett(er) från din mobiltelefon.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Bra Sittplats (Läktare A) = A Långsida/Kortsida
Bra Sittplats (Läktare B) = B Långsida/Kortsida
Sittplats (Läktare C) = C Långsida/Kortsida
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.

Fler datum för samma evenemang