Rea!

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Många köper just nu!
tor
18
jul 2024
20:00

Bruce Springsteen and The E Street Band 2024 World Tour

Friends Arena, STOCKHOLM
Bra Sittplats (Främre Långsida) (Läktare 2) (Nära Scen)
1495 kr
Bra Sittplats (Främre Långsida) (Läktare 3) (Nära Scen)
1195 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare 1)
1995 kr 1895 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare 1)
1895 kr 1695 kr
Bästa Sittplats (Främre Långsida) (Läktare 2)
1595 kr 1395 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare 2)
1495 kr 1295 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare 1)
1495 kr 1295 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

BRUCE SPRINGSTEEN

BRUCE SPRINGSTEEN AND THE E STREET BAND 2024 WORLD TOUR

TORSDAG, 2024-07-18 20:00
FRIENDS ARENA, STOCKHOLM

Bruce Springsteen and The E Street Band åker ut på världsturné och återvänder till Sverige – med två konserter på Friends Arena den 15 och 18 juli 2024!

Bruce Springsteen hör hemma på scen framför sin massiva publik från världens alla hörn. Han är ”The Boss” och skapar alltid stordåd med sina spelningar. Sommaren 2023 levererade Springsteen och bandet i den dåvarande världsturnén en av världens bästa shower enligt utsagor. Den svenska publiken kan glädjas åt nyheten att Springsteen och bandet återvänder till Sverige 2024 och att det därmed finns chans att få uppleva en av världens mest framgångsrika artister spelandes live. Det kommer att bli en fantastisk konsertupplevelse i ett sjungande publikhav att minnas för hela livet.

Säkra din biljett till Bruce Springsteen and The E Street Band på Friends Arena i Stockholm den 18 juli 2024!

Åldersgräns: 13+
Info om leverans: Biljetterna till detta evenemang är helt digitala och överförs i en överföringstjänst framtagen för evenemanget och vald av arrangören. Din e-postadress ger dig tillgång till överförd(a) biljett(er). I entrén till evenemanget visar du upp biljett(er) från din mobiltelefon.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Bra Sittplats (Läktare 1) = Läktare 1 Långsida/Kortsida
Bra Sittplats (Läktare 2) = Läktare 2 Långsida/Kortsida
Bra Sittplats (Läktare 3) = Läktare 3 Långsida/Kortsida
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.

Fler datum för samma evenemang