Rea!

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

kÖP BILJETT NU!
ons
08
maj 2024
21:00

Eurovision Song Contest – Semi-final 2: Evening Preview

Malmö Arena, MALMÖ
Ståplats (Section A)
1195 kr 695 kr
Ståplats (Section B)
1095 kr 595 kr
Ståplats (Section C)
995 kr 495 kr
Bra Sittplats (Nedre Långsida)
1295 kr 795 kr
Bra Sittplats (Nedre Kortsida)
1195 kr 695 kr
Bra Sittplats (Nedre Långsida) (Singelplats)
995 kr 295 kr
Sittplats (Övre Läktare)
795 kr 195 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

SEMI-FINAL 2:
EVENING PREVIEW

EUROVISION SONG CONTEST 2024

ONSDAG, 2024-05-08 21:00
MALMÖ ARENA, MALMÖ

Denna show är det bästa tillfället för de som vill vara först med att se bidragen som kommer att vara med i livesändningen av semi-final 2 dagen efter.

ABBA:s vinst med ”Waterloo” i Eurovision Song Contest 1974 etablerade Sveriges närvaro inom global musik. Efter exakt femtio år är Sverige värd för tävlingen ännu en gång, efter Loreens seger i Liverpool. Mellan den 6 och 11 maj 2024 utlovar Malmö ett oförglömligt firande av musik, humor och känslor som förenar miljoner människor runt om i världen i glädjefylld förväntan.

Säkra din biljett till Eurovision Song Contest – Semi-final 2: Evening Preview på Malmö Arena i Malmö den 8 maj 2024!

Ingen åldersgräns för detta evenemang. Barn under 13 år behöver gå med målsman.
Viktigt: Det råder väskförbud på evenemanget.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.

Fler datum för samma evenemang

Evenemang Arena Datum
ESC 2024 Sweden Eurovision Song Contest – Grand Final: Live Show Malmö Arena, MALMÖ 2024-05-11 21:00 Biljetter ESC 2024 Sweden Eurovision Song Contest – Grand Final: Live Show Malmö Arena, MALMÖ 11/05-2024 21:00
ESC 2024 Sweden Eurovision Song Contest – Grand Final: Afternoon Preview Malmö Arena, MALMÖ 2024-05-11 13:30 Biljetter ESC 2024 Sweden Eurovision Song Contest – Grand Final: Afternoon Preview Malmö Arena, MALMÖ 11/05-2024 13:30
ESC 2024 Sweden Eurovision Song Contest – Grand Final: Evening Preview Malmö Arena, MALMÖ 2024-05-10 21:00 Biljetter ESC 2024 Sweden Eurovision Song Contest – Grand Final: Evening Preview Malmö Arena, MALMÖ 10/05-2024 21:00
ESC 2024 Sweden Eurovision Song Contest – Semi-final 2: Live Show Malmö Arena, MALMÖ 2024-05-09 21:00 Biljetter ESC 2024 Sweden Eurovision Song Contest – Semi-final 2: Live Show Malmö Arena, MALMÖ 09/05-2024 21:00
ESC 2024 Sweden Eurovision Song Contest – Semi-final 2: Afternoon Preview Malmö Arena, MALMÖ 2024-05-09 15:00 Biljetter ESC 2024 Sweden Eurovision Song Contest – Semi-final 2: Afternoon Preview Malmö Arena, MALMÖ 09/05-2024 15:00
ESC 2024 Sweden Eurovision Song Contest – Semi-final 1: Live Show Malmö Arena, MALMÖ 2024-05-07 21:00 Biljetter ESC 2024 Sweden Eurovision Song Contest – Semi-final 1: Live Show Malmö Arena, MALMÖ 07/05-2024 21:00
ESC 2024 Sweden Eurovision Song Contest – Semi-final 1: Afternoon Preview Malmö Arena, MALMÖ 2024-05-07 15:00 Biljetter ESC 2024 Sweden Eurovision Song Contest – Semi-final 1: Afternoon Preview Malmö Arena, MALMÖ 07/05-2024 15:00
ESC 2024 Sweden Eurovision Song Contest – Semi-final 1: Evening Preview Malmö Arena, MALMÖ 2024-05-06 21:00 Biljetter ESC 2024 Sweden Eurovision Song Contest – Semi-final 1: Evening Preview Malmö Arena, MALMÖ 06/05-2024 21:00