INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp dina plåtar nu!
tor
31
okt 2024
19:00

In Flames – Rising From The North Tour

Malmö Arena, MALMÖ
Ståplats
1195 kr
Bästa Sittplats (Nedre Långsida)
1195 kr
Bra Sittplats (Nedre Kortsida)
1095 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

IN FLAMES

RISING FROM THE NORTH TOUR
Special Guest: Arch Enemy
Support: Soilwork

TORSDAG, 2024-10-31 19:00
MALMÖ ARENA, MALMÖ

Tre av Sveriges största och mest ikoniska metalband, In Flames, Arch Enemy och Soilwork, drar ut på den gemensamma turnén ”Rising From The North Tour” med fyra konserter i Sverige 2024 – på Malmö Arena, Scandinavium, Hovet och Nordichallen. Den 31 oktober intar de Malmö Arena för att tillsammans hylla svensk metal!

In Flames, Arch Enemy och Soilwork kännetecknas främst för sina starka viljor att vara nyskapande i den melodiska death metal-genren som är hårt bunden av många oskrivna regler. Tack vare det är banden några av världens mest inflytelserika och älskade metalband med fans över hela världen som ivrigt vill skaka loss till en innovativ spelning inom genren de älskar. Dessa band går alla, på sitt eget sätt, i frontlinjen för metalmusik och därför är det en ynnest att få se dem tillsammans på samma scen.

Skriv upp datumet och platsen i din kalender, och köp dina plåtar på direkten!

Säkra dina biljetter till In Flames, med special guest Arch Enemy samt support av Soilwork, på Malmö Arena i Malmö den 31 oktober 2024.

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.