INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
14
maj

J Balvin – Que Bueno Volver a Verte Tour

Tele2 Arena, STOCKHOLM
Golden Circle (Främre Ståplats) 1395 kr
Ståplats 1095 kr
Bra Sittplats (Nedre Kortsida) 1195 kr
Bra Sittplats (Nedre Långsida) 1095 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

J BALVIN

QUE BUENO VOLVER A VERTE TOUR

TISDAG, 2024-05-14 19:30
TELE2 ARENA, STOCKHOLM

Den berömda raggaeton-stjärnan J Balvin följer upp sina hyllade konserter i somras med turnén ”Que Bueno Volver a Verte Tour” 2024 – med ett stopp i Sverige! Den 14 maj 2024 kommer J Balvin till Tele2 Arena för en efterlängtad konsert.

J Balvin är en internationell superstjärna som har en fanskara som sträcker sig världen över. Till följd av det har han sålt över 25 miljoner skivor och vunnit flertal utmärkelser, bland annat Billboard Music Awards, American Music Awards, Latin GRAMMY’s. Detta innebär att vi inte vill missa konserten med en av de mest globalt streamade artisterna.

Säkra din biljett till J Balvin på Tele2 Arena i Stockholm den 14 maj 2024!

Åldersgräns: 13+
Info om leverans: Biljetterna till detta evenemang överförs i en digital överföringstjänst framtagen för evenemanget och vald av arrangören. Din e-postadress ger dig tillgång till överförd(a) biljett(er). I entrén till Tele2 Arena visar du upp biljett(er) bestående av QR-kod från din mobiltelefon.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.