INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

köp biljett nu!
tor
03
apr 2025
19:30

Jimmy Carr – Laughs Funny

Scandinavium, GÖTEBORG
Främre Parkett (Sittplats) (Rad 2-5)
1295 kr
Bra Sittplats (Nedre Läktare)
795 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

JIMMY CARR

LAUGHTS FUNNY

TORSDAG, 2025-04-03 19:30
SCANDINAVIUM, GÖTEBORG

Den världsberömda komikern Jimmy Carr kommer våren 2025 till Sverige i sin senaste show ”Lughts Fynny”. Den 3 april på Scandinavium och den 5 april på Stockholm Waterfront får vi chansen att uppleva hans komik på scen!

Jimmys Carrs show är skräddarsydd för dig som är ett fan av skarp humor och kvicktänkta repliker som leder till en skrattfest som sent glöms. Hans skämt lockar till sig publik från hela världen och nu är det äntligen dags för skrattens värld att blomstra i Göteborg och Stockholm.

Säkra dina biljetter till Jimmy Carr på Scandinavium i Göteborg den 3 april 2025!

Åldersgräns: 13+
VIKTIGT: Det är väskförbud på evenemanget enligt beslut från Polismyndigheten.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle..
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.

Fler datum för samma evenemang

Evenemang Arena Datum
Jimmy Carr Jimmy Carr – Laughs Funny Stockholm Waterfront, STOCKHOLM 2025-04-05 19:30 Biljetter Jimmy Carr Jimmy Carr – Laughs Funny Stockholm Waterfront, STOCKHOLM 05/04-2025 19:30