INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Många köper just nu!
lör
23
nov 2024
19:30

Jireel – Scandinavian Tour 2024

Annexet, STOCKHOLM
Ståplats
695 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

JIREEL

SCANDINAVIAN TOUR 2024

LÖRDAG, 2024-11-23 19:30
ANNEXET, STOCKHOLM

I år drar Jireel på en Skandinavien-turné med en avslutande konsert på Annexet den 23 november!

Turnén görs till följd av att Jireel släpper albumet ”Luanda” den 26 april som är den efterlängtade efterföljaren av albumet ”MOTY” från 2022. Det innebär att vi under konserten kommer att få höra tidigare hits och nya låtar i en konsert fylld med energifylld publik. Låtarna ”MANO”, ”WINNER” och”SANTORINI” från det tidigare albumet har samlat på sig mer än 50 miljoner lyssningar på Spotify, vilket innebär att Jireel är en av Sveriges mest populäraste rapartisterna och att konserten kommer att bli maxad. Glöm inte att köpa din biljett och sätta konsertdatumet som reminder i luren!

Säkra din biljett till Jireel på Annexet i Stockholm den 11 november 2024.

Åldersgräns: 13+
Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.