INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
mån
02
sep 2024
19:30

Justin Timberlake – The Forget Tomorrow World Tour

Tele2 Arena, STOCKHOLM
Golden Circle (Främre Ståplats)
1595 kr
Ståplats
1095 kr
Bra Sittplats (Nedre Långsida)
1695 kr
Bra Sittplats (Övre Långsida)
995 kr
Sittplats (Övre Kortsida)
895 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

JUSTIN TIMBERLAKE

THE FORGET TOMORROW WORLD TOUR

MÅNDAG, 2024-09-02 19:30
TELE2 ARENA, STOCKHOLM

Justin Timberlake har nu meddelat att han kommer till Sverige i sin världsturné ”The Forget Tomorrow World Tour” – den 2 september 2024 får vi möjligheten att se världsstjärnan i en efterlängtad konsert på Tele2 Arena!

Justin Timberlake är en artist med en framgångsrik karriär som fyller arenor på bredden och den kommande turnén har redan sålt slut på många platser i Nordamerika. Musiken som inte sällan görs i samarbete med andra världsartister är berömd över hela världen och under konserten i Sverige får vi höra ny underbar musik släppt av Justin Timberlake. I år har han släppt singeln ”Selfish” den 25 januari och singeln ”Drown” den 23 februari. Detta innebär att du inte vill missa konserten med en av världens mest älskade artister som även har ny musik att spela live för oss, köp dina biljetter nu.

Säkra din biljett till Justin Timberlake på Tele2 Arena i Stockholm den 2 september 2024!

Åldersgräns: 13+
Info om leverans: Biljetterna till detta evenemang är helt digitala och levereras nära inpå evenemangsdagen i en överföringstjänst framtagen för evenemanget och vald av arrangören. Din e-postadress ger dig tillgång till överförd(a) biljett(er). I entrén till evenemanget visar du upp biljett(er) från din mobiltelefon.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.