INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
fre
19
jul 2024
19:00

Lars Winnerbäck – Sommar 2024

Naturscen Skuleberget, DOCKSTA

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

LARS WINNERBÄCK

SOMMAR 2024

FREDAG, 2024-07-19 19:00
NATURSCEN SKULEBERGET, DOCKSTA

Sommaren 2024 blir en ”Winnerbäck-sommar” när den svenska musikikonen återigen drar ut på en omfattande turné. Med sina kritikerrosade låtar kommer Lars Winnerbäck förtrolla det svenska folket på sin resa till underbara konsertplatser under bar himmel.

Lars Winnerbäck släppte sitt fjortonde album ”Neutronstjärnan” sensommaren 2023 som följdes av en omfattande arenaturné som såldes slut på många orter och blev mycket omtyckt. Låtarna i albumet är skapade i samarbete med Joakim Berg och Martin Sköld från Kent och är bekanta och samtidigt bryter mot det Lars Winnerbäck tidigare har gjort.

Säkra din biljett till Lars Winnerbäck på Naturscen Skuleberget i Docksta den 19 juli 2024!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.

Fler datum för samma evenemang