INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
ons
28
aug 2024
19:00

Morgan Wallen – One Night At A Time 2024

Friends Arena, STOCKHOLM
Ståplats
1895 kr
Bästa Sittplats (Läktare 1) (Kortsida)
1395 kr
Bra Sittplats (Läktare 2) (Kortsida)
1195 kr
Bra Sittplats (Läktare 3) (Kortsida)
895 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

MORGAN WALLEN

ONE NIGHT AT A TIME 2024
Support: Larry Fleet och Lauren Watkins

ONSDAG, 2024-08-28 19:00
FRIENDS ARENA, STOCKHOLM

Morgan Wallen åker ut på sin första Europaturné – kommer till Friends Arena med turnén ”One Night At A Time 2024” i sommar!

Turnén ”One Night At A Time 2024” har fått hyllningar av Pollstar och hedrades med Billboards ”Country Tour of the Year” 2023. Det är nu bekräftat att Wallen kommer att ta med sig denna hyllade turné till Europa senare i år, med en stopp på Stockholms Friends Arena den 28 augusti.

Säkra dina biljetter till Morgan Wallen på Friends Arena den 28 augusti 2024!

Åldersgräns: 13+
Info om leverans: Biljetterna till detta evenemang är helt digitala och levereras nära inpå evenemangsdagen i en överföringstjänst framtagen för evenemanget och vald av arrangören. Din e-postadress ger dig tillgång till överförd(a) biljett(er). I entrén till evenemanget visar du upp biljett(er) från din mobiltelefon.
Viktigt: Det råder väskförbud på detta evenemang enligt beslut från Polismyndigheten.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kronor per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.