INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
lör
29
jun 2024
20:00

NE-YO – Champagne & Roses Tour

Hovet, STOCKHOLM
Golden Circle (Främre Stå)
1495 kr
Ståplats
1195 kr
Bästa Sittplats (Läktare) (Långsida)
1295 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Långsida)
1195 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Kortsida)
995 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

NE-YO

CHAMPAGNE & ROSES TOUR

LÖRDAG, 2024-06-29 20:00
HOVET, STOCKHOLM

NE-YO åker ut på turné med ett stopp på Hovet i Stockholm den 29 juni för sin första konsert i Sverige sedan 2010!

Det var många år sedan NE-YO var i Sverige och uppträdde, publiken har längtat efter att uppleva artisten på scen. Däremot var det inte länge sedan artisten släppte musik, med ”Self Explanatory” som släpptes 2022 fortsätter NE-YO att utvidga sin musikkatalog och vara en världsstjärna i högsta rang inom R&B. Innan dess har han släpp låtar som hela världen har förälskat sig i, såsom ”Sexy Love”, ”Closer”, ”Because of You” och ”So Sick”. Dessutom har han skrivit låtar åt andra världsstjärnor, bland annat till Rihanna och Beyoncé. Detta innebär att ni inte vill missa den enastående musikaliska och världsberömda NE-YO – köp din biljett nu till en konsert du sent kommer att glömma.

Säkra dina biljetter till NE-YO på Hovet i Stockholm den 29 juni 2024!

Åldersgräns: 13+
Viktigt: Väskförbud på detta evenemang.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.