INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett till rockig festivalanda!
05
jun

Sweden Rock Festival 2024

Norje, SÖLVESBORG
4-Dagars Festivalpass (Ons-Lör) (5-8 Juni) 4395 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

SWEDEN ROCK
FESTIVAL 2024

5-6-7-8 JUNI 2024 (Starttider presenteras senare.)
NORJE, SÖLVESBORG

Sweden Rock Festival, även kallad SRF, startades på 90-talet och är nu utan konkurrens Sveriges största rockfestival. Rockband från hela världen har genom 30 år kommit till festivalen som ligger havsnära och erbjuder fem scener. Många av besökarna kommer tillbaka varje år för att de tycker att SRF framkallar en magisk stämning.

Sweden Rock Festival 2024 kommer med största säkerhet att bli mycket minnesvärd med dess atmosfär och akter. Redan nu kan vi glädjas av de första bekräftade banden som besöker denna upplagan av den rockiga festivalandan. Av totalt ca. 90 band som kommer till festivalen är följande artister nu presenterade: Judas Priest, Alice Cooper, Parkway Drive, Avantasia, Bruce Dickinsion och Electric Callboy.

Fram till att festivalen går av stapeln kommer fler av banden att presenteras, då spelschemat för vardera dag är utannonserade. Wow! Vi har något riktigt roligt att se fram emot till sommaren, missa inte att köpa plåtar till den oförglömliga stämningen i publikhavet på Sweden Rock Festival 2024.

Säkra dina biljetter till Sweden Rock Festival i tätorten Norje i Sölvesborg den 5 juni t.o.m. 8 juni 2024!

Spelschemat:
Här kommer vi att presentera spelschemat och dess hålltider för respektive dag när den informationen är officiell.
Åldersgräns:
Barn under 3 år får ej tas med in på festivalområdet. Barn som fyllt 3 men ännu inte 13 år ska använda medhavda hörselkåpor och går in gratis i målsmans sällskap. Alla som är 13 år eller äldre behöver köpa biljett för inpassering.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.