INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

köp biljett nu!
tor
02
maj 2024
19:30

Tate McRae – Think Later Tour

Annexet, STOCKHOLM

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

TATE MCRAE

THINK LATER TOUR
Support: charlieonnafriday

TORSDAG, 2024-05-02 19:30
ANNEXET, STOCKHOLM

Tate McRae besöker Sverige i sin kommande världsturné ”Think Later Tour” för att erbjuda en efterlängtad konsert på Annexet i Stockholm!
Som support har hon med sig charlieonnafriday.

Det kommer att bli en konsert innehållande hennes stora hits och nya låtar. Den 8 december 2023 släpper Tate McRae sitt andra album med namnet ”Think Later” och som följd av det drar hon ut på världsturnén för att möta sina hängivna fans. Detta innebär att vore väldigt synd att missa chansen att vara med i publikhavet framför en av världens snabbt växande artister som sedan tidigare är multiplatinasångerska!

Säkra din biljett till Tate McRae på Annexet i Stockholm den 2 maj 2024.

Åldersgräns: 13+
Info om leverans: Biljetterna till detta evenemang överförs i en digital överföringstjänst framtagen för evenemanget och vald av arrangören. Din e-postadress ger dig tillgång till överförd(a) biljett(er). I entrén till Annexet visar du upp QR-kod från din mobiltelefon.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.