INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
mån
07
okt 2024
19:30

Thirty Seconds To Mars – Seasons World Tour 2024

Hovet, STOCKHOLM
Ståplats
1095 kr
Bästa Sittplats (Läktare) (Långsida)
1245 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Långsida)
1045 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Kortsida)
945 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

THIRTY SECONDS
TO MARS
SEASONS WORLD TOUR 2024

MÅNDAG, 2024-10-07 19:30
HOVET, STOCKHOLM

Det tokhyllade och världskända bandet Thirty Seconds To Mars drar ut på världsturnén ”Seasons World Tour 2024” med en efterlängtad konsert i Sverige. Den 7 oktober 2024 har vi chansen att få uppleva bandet live på scenen av Hovet – wow!

Thirty Seconds To Mars är högaktuella med sitt nya album ”It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day” som släpptes 15 september 2024. Det innebär att den kommande konsertupplevelsen bandet erbjuder innehåller gamla som nya låtar. Vi kommer att få höra live låtarna som vi sedan tidigare håller varmt om hjärtat och även de nya låtarna som sätter ljus på att det finns något vackert att hitta bortom hinder i livet.

Säkra dina biljetter till Thirty Seconds To Mars på Hovet i Stockholm den 7 oktober 2024!

Åldersgräns: 13+
Info om leverans: Biljetterna till detta evenemang överförs i en digital överföringstjänst framtagen för evenemanget och vald av arrangören. Din e-postadress ger dig tillgång till överförd(a) biljett(er). I entrén till Hovet visar du upp QR-kod från din mobiltelefon.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.